Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Çok Amaçlı Temizleyici İncelemesi

Farmasi Çok Amaçlı Temizleyici İncelemesi

İşte hanımların favorisi Farmasi Çok Amaçlı Temizleyici. Bu ürün belki de Farmasi’nin en çok satılan ürünü olabilir. Hanımların favorisi dedim ama her alanda kullanıldığı için yerine göre erkeklerin de favori ürünü olabiliyor. Özellikle araba içi koltuk temizlemede erkek müşteriler tarafından çok beğenilmektedir.

Farmasi çok amaçlı temizleyiciBeyaz çiçek kokusu veya saf sabun kokusu olarak iki koku seçeneği ile sunulmuştur. Ayrıca 500 ml veya iki kat etkili 1 litrelik kutusunda iki seçenek olarak alma şansına sahipsiniz. İki kat etkili olan ürünün içerisinde 400 ml çok amaçlı deterjan vardır. Ürünü aldıktan sonra 600 ml su ilave ederek bir litreye çıkartıp öyle kullanmaya başlıyoruz.

Farmasi çok amaçlı temizleyici konsantre bir şekilde size gelmektedir. Mesela çamaşır yıkamak istiyorsanız bunun için sadece yarım kapak çok amaçlı temizleyici işinizi görecektir. Bu ürünü annem evin her yerinde kullanmaktadır. Banyo, çamaşır, bulaşık, koltuk ve yer temizliği gibi akılınıza gelen her yerde bu Farmasi çok amaçlı deterjanı kullanabilirsiniz.

Uygun fiyatı, kaliteli ve sağlıklı bir üründür. Size ve doğaya kesinlikle zarar vermez. Benim bir çok koha veya astım hastası tanıdığım bu ürünü alıp kullandığı için güvenle sizlere tavsiye edebiliyorum. Eğer sizin de bu Farmasi çok amaçlı temizleyici hakkında düşünceleriniz veya sorularınız varsa aşağıdaki yorum kısmından bunu belirtebilirsiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Beyza

Bu ürün bir harika evin her alanında kullanıyorum hem ekonomik hemde çok kaliteli ☺️

30 Mayıs 2021 Pazar 17:31

Farmasi Girişim Ekibi

En İyisi Tabiki Farmasi .Teşekkürler

17 Kasım 2021 Çarşamba 22:09