Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Cilt Lekeleri için Farmasi Aydınlatıcı Set

Cilt Lekeleri için Farmasi Aydınlatıcı Set

En çileli sorunlardan biri yüzdeki cilt lekeleri. Hem huzurumuzu kaçırır hem de tedavisi uzun sürer. Farmasi bu sorunlara etkisi olabilecek bir set geliştirdi. Bu yazımda sizlere bu setten bahsedeceğim

Farmasi aydınlatıcı set toplamda 6 üründen oluşmaktadır. Bunlar;

  1. Farmasi Dr. C. Tuna Aydınlatıcı Sabun
  2. Farmasi Dr. C. Tuna Aydınlatıcı Peelingli Temizleyici
  3. Farmasi Dr. C. Tuna Aydınlatıcı Tonik
  4. Farmasi Dr. C. Tuna Aydınlatıcı Koyu Leke Giderici Serum
  5. Farmasi Dr. C. Tuna Aydınlatıcı Krem
  6. Farmasi Dr. C. Tuna Göz Balmı

Farmasi bu setin düzenli kullanımında iki hafta sonunda %33 oranında lekelerin azaldığını iddia etmektedir. Kullanıcı yorumları da bu şekildedir.

Ürün Kullanımı

Öncelikle hocam istediğimiz yerden başlayabilir miyiz diye soranlara cevabım evettir. Yani sadece sabun üstüne de krem kullanabilirsiniz. Ama tam etkiyi alabilmek için set olarak kullanmayı öneririm. Farmasi aydınlatıcı serinin tipik cilt bakım ürünlerinden farkı yoktur. Tüm cilt tiplerine uygundur.

Farmasi Aydınlatıcı Set

Birinci Adım

Öncelikle her zamanki gibi aydınlatıcı sabunla yüz temizliğimizi yapıyoruz Böylelikle yüzümüz sonraki işlemler için pisliklerden arınmış hale geliyor. Daha sonra aydınlatıcı peelingli temizleyici ile temziliyoruz. Aydınlatıcı peelingli temizleyici haftada 1 veya 2 kez kullanımı önerilmektedir. Ürünü nazikçe masaj yaparak uyguladıktan sonra durulamanız yeterlidir.

İkinci Adım

Pamuğa damlattığınız aydınlatıcı toniği çokta bastırmadan ufak baskılarla yüzünüzü iyice temizleyin. Tonik cildin nemi daha fazla tutmasına yardımcı olacaktır. Hafif formüllü bir toniktir. Aşırı tonikleme etkisini bu üründe göremezsiniz. Bu konuda rahatsızlığı olan arkadaşlar bu ürünü çok sevecektir.

Üçüncü Adım

Aydınlatıcı Serum. Bu serum cildin eşit olmayan renk tonunu eşitler, lekelerin azalmasına neden olur. Ayrıca düzenli kullanımda leke oluşmasının da önlemeye çalışır. Bu serumu 2-3 damla olarak hafifçe tüm yüzünüze uygulayın.

Dördüncü Adım

Aydınlatıcı kremi yüzünüzün her yerine uygulayın. Bu kremi diğer kremler gibi dolu dolu sürmeye çalışmayın. Parmak ucunuza ufak ufak sıkarak yüzünüze uygulayın. Yoğun bir kremdir ve ufak bir miktarı bile yüzünüze çok gelebilir. Aydınlatıcı krem cildin parlak ve enerjik görünmesini sağlayacaktır. Ayrıca cilt tonunuzu eşitleyecektir.

Beşinci Adım

Evet geldik en çok sorulan sorulardan birine. Göz altı kararması için bize ne önerirsiniz? Cevap: Farmasi Göz Balmı. Bu krem göz altı kararmasına, ince çizgilere, koyu halkalara ve göz torbalarının azalmasına etki sağlamaktadır. Serinin son adımı olarak kullanıldığı gibi sadece göz altı sorunu yaşayan arkadaşlar bu ürünü tek başına kullanabilirler.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.