Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi’den Göz Altı Morluklarına Krem

Farmasi’den Göz Altı Morluklarına Krem

Göz altı morlukları bir çok kişinin büyük problemi. Çevresel ve vitamin eksikliğinden dolayı göz çevresinde morarmalar, kararmalar ve ince çizgiler belirmeye başlamaktadır. Göz çevremiz vücudumuzun en hassas bölgelerinden biridir. Bu yüzden göz çevresine yapılacak bir uygulama çok hassas bir uygulama olmalıdır. Farmasi’de bu soruna destek olmak amacı ile göz çevresi bakımı için Dr. C. Tuna Göz Balmı‘nı üretmiştir.

Farmasi göz balmı, kum zambağı ve yosun özünden üretilmiştir. Ürünün amacı göz altı morluklarını, koyu halkaları, göz çevresindeki ince çizgileri ve göz altı torbalarını azaltmaktır. Düzenli kullanımla bu iki haftada farkedebileceksiniz.

Kullanımı: Farmasi göz balmını parmağınızın ucuna birazcık sıkın. Göz altına ve göz çukuruna çok nazik bir şekilde masaj yaparak kremi yediriniz. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere kullanabilirsiniz.

Hepsi sadece bu kadar. Her ürününde olduğu gibi Farmasi göz altı balmının da sırrı düzenli kullanımdır. 15 ml’lik minik tüpünde olan bu ürünü her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Bu ürün hakkında söyleyecekleriniz veya sorularınız varsa aşağıdaki yorum bölümünden yorumunuzu bizle paylaşabilirsiniz. Farmasi’ye üye olarak ürünleri indirimli fiyattan almak isterseniz de bana iletişim formlarından ulaşabilirsiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.