Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi El Temizleme Jeli İncelemesi

Farmasi El Temizleme Jeli İncelemesi

Farmasi el temizleme jeli, özellikle de Covid-19 salgınından sonra en çok tüketilen ürünlerin başı olmuştur. Hastalığın duyulması ile birlikte el temizliğinin önemi de fark edildi. Böylelikle bu jel hem kolay taşınabilmesi, hem de ihtiyaçları karşılaması sayesinde Farmasi’nin en çok satılan ürünlerinden biri olmayı başarmıştır.

Farmasi el temizleme jeli içerisindeki gliserin ile el temizliğinizi sağlarken elinizde herhangi bir yapışkanlık veya kuruluk hissi bırakmaz. Bir damlasıyla elinizin tamamını mikroplardan arındırmaya yeterli olacaktır. Dilediğiniz an elinizi Farmasi el temizleme jeli ile temizleyebilirsiniz.

Farmasi el temizleme jeli küçük(50 ml), orta (75ml) ve büyük (300ml) olmak üzere 3 boy olarak satışa sunulmuştur. Yanınızda, çantanızda, evinizde veya iş yerinizde dilediğiniz gibi bulundurabilir ve istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Farmasi el temizleme jeli ve Farmasi’nin diğer ürünlerini katalog fiyatınında altına alabilmek için Farmasi’ye üye olmanız gerekmektedir. Eğer siz de üye olmayı düşünüyorsanız aşağıdaki üyelik formundan bana ulaşabilir ve üyeliğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Farmasi El Temizleme Jeli Kodları

  1. Antibakteriyel El Jeli 50 ml – 1109228
  2. Antibakteriyel El Jeli 75 ml – 1109227
  3. Antibakteriyel El Jeli 300 ml – 1109137
Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.