Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Roll-on İncelemesi

Farmasi‘nin en ihtiyaç duyulan ve en çok tüketilen ürünlerinden birisi de roll-on serisidir. Bu yazımda benim de sürekli kullandığım Farmasi roll-on serisi hakkında size bilgiler vereceğim.

Hava koşulları, yediğimiz yiyecekler veya stres gibi bir çok şey terlemeye neden olmaktadır. Ayrıca terleme ile vücudumuz kendini dengeler. Bu yüzden bu doğal bir süreçtir ve bunu kesmememiz gerekir. Ter renksiz ve kokusuzdur ama koltuk altı gibi yerlerde bakteriler hızla üreyerek kötü koku yaymaya başlar. Farmasi rollon ile bakteri üremesini engeller ve kötü koku oluşmasının önüne geçersiniz.

Eskiden içerisinde alüminyum olan rollonlar veya deodorantlar kullanarak bu teri kesmeye çalışırdık. Daha sonradan bunun çok tehlikeli olduğunu öğrendik. Terlemeyi durdurmanın ne kadar tehlikeli ve bir çok hastalığa neden olduğunu öğrendik.

Açıkçası bende Farmasi ile tanışana kadar hiçbirinden haberim yoktu. Farmasi sayesinde farkındalığım arttı. Farmasi rollonları kullanmaya başladım. Farmasi rollonlarının içerisinde alüminyum ve alkol yoktur. Farmasi rollon kullandığınız zaman koltuk altınızda yine terleme oluşur ama içeriği sayesinde kötü kokunun oluşmasını engeller.

Ben her sabah Farmasi rollonumu sürüp (4-Extra Cool) öyle işe çıkarım. Gün içerisinde ikinci defa kullanmaya hiç ihtiyacım olmadı. Sürdüğünüz zaman rahatsız etmeyecek ve çok işinizi görecek bir üründür. Bu sebeple bu ürünün sürekli kullanıcısı olarak Farmasi rollonu herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Farmasi rollon serisi 5 adet rollondan oluşur. Ayrıca parfümlere özel rollonlar da bulunmaktadır. 5 adet rollonun üçü kadınlar ikisi erkekler içindir.

Farmasi Rollon Kodları

  1. Soft Petals – Anti- prespirant Roll-On Kadın 1107514
  2. Fresh Nature – Anti- prespirant Roll-On Kadın 1107502
  3. Clean Sense – Anti- prespirant Roll-On Kadın 1107501
  4. Extra Cool – Anti- prespirant Roll-On Erkek 11007503
  5. Gentle Fresh – Anti- prespirant Roll-On Erkek 1107515

Farmasi ürünlerini daha uygun fiyata satın almak, Farmasi’ye üye olmak için bana aşağıdaki formdan veya Whatsapp butonundan ulaşabilirsiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.