Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Zeytinyağlı El Kremi

Zeytinyağının mucize gücünü hepimiz biliriz. Farmasi Zeytinyağlı El Kremi bu mucizenin tüm etkilerini içerisinde barındırıyor. Zeytinyağı özleri ile özenle hazırlanmış her zaman yanınızda taşımayı isteyeceğiniz bir ürün.

Farmasi Zeytinyağlı El Kremi özellikle ağır iş şartlarında çalışanlar için ellerde meydana gelen tüm olumsuz etkileri giderir, ellerin bakımını ve onarımını kısa sürede gerçekleştiren bir kremdir.

Ellerinizde yumuşak bir dokunuş

Farmasi Zeytinyağlı El Kremi cildinizi besleyerek ve yumuşatarak ellerinizde kadifemsi yumuşaklığı hissetmenizi sağlar. Gündelik kullanıma uygun, hoş kokusu ile vazgeçemeyeceğiniz bir ürün.

Yağlı his bırakmaz

Kolay emilimi ile yağlı his bırakmadan rahatsızlık hissi vermeden derinlemesine besleyici ve yumuşatıcı bir etki gösterir. Sağa sola bulaşmadığından gündüz de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Tamamen doğal ürün

İçerisinde kesinlikle kimyasallar bulunmayan Farmasi Zeytinyağlı El Kremi hem doğayla hem de vücudunuz ile barışık, doğa dostu bir üründür.

 

Zeytinyağı etkileri

Kullanmaya başladığınız ilk günden itibaren ellerinizdeki rahatlamayı ve yıpranmaların azaldığını göreceksiniz. Zeytinyağının inanılmaz etkilerinin tamamı bu kremde bulunuyor.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.