Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Kaş ve Kirpik Serumu İncelemesi

Farmasi Kaş ve Kirpik Serumu İncelemesi

Farmasi kaş ve kirpik serumu, kaş ve kirpikleri uzatmak, hacim kazandırmak ve güçlendirmek için üretilmiştir. 12 ml’lik tüpünde her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz, maskara görünümünde bir üründür. Kirpik ve kaş için iki farklı uca sahiptir. Uzun uçlu fırçası ile kaşa, taraklı fırçası ile de kirpiklere ürünü uygulayabilirsiniz.

Farmasi kaş ve kirpik serumunu seyrek kaşa sahip olanlar, kısa kirpikleri olanlar, kaş ve kirpiğinin dolgunlaşmasını isteyen herkes kullanabilir. Bu üründen fayda sağlamak için en az 8 hafta düzenli kullanım öneririm. Yapılan çalışmalarda ve düzenli kullanan kişilerde 8 haftanın sonunda kipriklerin ortalama %20 uzadığı tespit edilmiştir. Kaş ve kirpikler sekizinci hafta sonunda çok daha güçlü ve hacimli olacaktır.

Bu ürünü şahsen hiç kullanmadım ama kaş ve kirpik problemi yaşayan arkadaşlarıma ürünü temin ettim ve kullanmalarını sağladım. Gelen olumlu yorumlar neticesinde bu yazı ile de sizlere bilgi vermek istedim. Sizin de kaş ve kirpiklerle ilgili probleminiz varsa ve bu ürünü düzenli bir şekilde kullanacaksanız kesinlikle almanızı tavsiye ederim.

Farmasi’ye üye olarak tüm ürünleri katalog fiyatından daha uygun bir fiyata satın almak isterseniz aşağıdaki üyelik formundan veya Whatsapp butonundan bana ulaşabilirsiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.