Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Diş Macunu Serisi İncelemesi

Farmasi Diş Macunu Serisi İncelemesi

Ailecek en tüketilen ürünlerin başında diş macunları gelir. Ağız ve diş sağlı için dişlerimizi fırçalamamız çok önemlidir. Ağız ve diş sağlığımızı sağlarken kullanacağımız diş macunu da çok önemlidir. Farmasi diş macunu SLS, Florür, Gluten, Triklosan ve Paraben içermez. Böylelikle diş ve diş etlerinizi temizlerken ileride başka sorunlar yaşamanıza neden olmaz.

Farmasi’ni yetişkinler için toplamda 7 diş macunu vardır. Bunlar;

  1. Dr C Tuna Whitening Ferahlatıcı Diş Macunu 1113528
  2. Dr C Tuna Whitening Yatıştırıcı Diş Macunu 1113529
  3. Dr C Tuna Whitening Arındırıcı Diş Macunu 1113530
  4. Dr C Tuna Çay Ağacı ve Naneli Diş Macunu 1113527
  5. Eurofresh Adcanced Care 7 Etkili Diş Macunu 1113006
  6. Eurofresh Aloe Veralı ve Misvaklı Diş Macunu 1113015
  7. Eurofresh Aloe Veralı Diş Macunu 1113005

Ben ilk baştan beri Farmasi misvaklı diş macununu kullanmaktaydım ve çok memnundum. Daha sonradan Çay ağaçlı ve naneli olan diş macununu denemeye karar verdim. İçerisindeki nane ile ağızda ferahlık hissi vermesi çok hoşuma gitti ve artık onu kullanmaktayım. Aynı zamanda çay ağacı güçlü bir antiseptik olduğundan ağız sağlığımı da maksimum düzeyde korumaktadır.

Her Farmasi diş macununun farklı özellikleri vardır. Mesela ağız yaralarınız varsa çay ağaçlı diş macununu kullanabilirsiniz, gün içerisinde ağzınızda ferahlık hissetmek istiyorsanız ferahlatıcı diş macununu kullanabilirsiniz, beyazlama istediğinizde 7 etkili diş macunu ve misvaklı diş macununu kullanabilirsiniz.

Siz de Farmasi ağız bakım ürünlerini, diş macunlarını veya diğer tüm ürünlerini katalog fiyatının altına almak veya Farmasi ürünlerinin satışını yapmak için Farmasi’ye üye olabilirsiniz. Üye olmak için aşağıdaki iletişim formundan veya Whatsapp butonundan bana ulaşabilirsiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.