Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Sarımsaklı Şampuan İncelemesi

Farmasi sarımsaklı şampuan koparak dökülmeye eğilimli zayıf saçlar için üretilmiştir. Şampuan içeriğinde sarımsak ve Capixyl vardır. Bu ikili saç derisini besler ve saçları güçlendirir. Dökülme yavaşlar ve saçlar güçlenir.

Farmasi sarımsaklı şampuan 500 ml ve 250 ml olmak üzere iki boy olarak üretilmiştir. Kişisel olarak en çok sattığım ürünlerin başındadır. İlk kez kullanacak olan kişilerin en büyük korkusu sarımsağın kokusudur. Özel içeriği ile kesinlikle saçlarınız sarımsak kokmaz. Düzenli kullanmaya başladığınız da ise saçınızın güçlenmesini kendiniz görebilirsiniz.

İlk kullanımda bazı arkadaşların saçlarında sertleşme olmuştur. Bu durum ikinci yada üçüncü yıkamada düzmektedir. Eğer böyle bir sorun yaşıyorsanız saçınız kısa sürede Farmasi sarımsaklı şampuana alışacaktır.

Saçlarınızın formunu daha hızlı bir şekilde iyileştirmek isterseniz Farmasi’nin diğer sarımsak serisi ürünlerinden kullanabilirsiniz. Mesela saçınızı yıkamadan önce Farmasi sarımsak yağını kullanabilir, yıkamadan sonra da Farmasi sarımsaklı saç maskesini uygulayabilirsiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.