Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi BB Krem İncelemesi – Farmasi BB Krem Tonları

Farmasi BB krem Farmasi’nin en sevilen ve en çok tüketilen ürünlerinden biridir. Hatta Farmasi’yi büyüten ve reklamını yapan ürünlerin başında gelir. Kullanan kişilerin çok olumlu geri dönüşleri Farmasi’nin diğer ürünlerine de merak uyandırmıştır.

Farmasi BB krem günlük makyaj için önerilen mükemmel bir alternatiftir. Kişisel olarak en çok sattığım ürünlerin başında BB krem gelmektedir. Hatta Farmasi’de ilk sattığım üründür. Sizler için bu kremi edindiğim kullanıcı yorumları ile harmanlayıp yazı halinde sunmaya karar verdim.

Farmasi BB kremi yoğun bir gün geçirmeyecek, orta derecede kusurlarınızı kapatmak için ve hafif makyaj yapmanız gerektiğinde öneririz. BB krem fondöten değildir ama fondöten gibi etkileri vardır. Daha çok günlük hafif makyaj sevenlerin tercihidir. Siz de yüzümde fark edilmeyen bir makyaj olsun diyorsanız bu ürün sizin tercihiniz olabilir. BB krem yüzün renk tonunu eşitler, SPF 15 ile güneşten korur ve gün boyunca cildinizin nemli kalmasını sağlar.

BB kremin kapatıcılığı orta derecededir. Bu sebeple yoğun cilt kusurlarını kapatmak için önerilmez. Fazla cilt kusurunuz varsa Farmasi BB kremi kullanarak yüzünüzü yormadan makyajınızı yapmış olursunuz.

Farmasi BB Krem Dört farklı Tonda Sunulmuştur

  1. Açık – 1104170
  2. Açıktan Ortaya – 1104058
  3. Orta – 1104171
  4. Ortadan Koyuya – 1104059

Dört tondan oluşan BB Krem ile yüzünüze en iyi uyacak tonu bulmak zor olmayacaktır. Yapmanız gereken tek şey size uygun tonu almak ve sürmek. Hepsi bu kadar basit.

Farmasi BB krem ve diğer ürünleri satın almak için bir Farmasi girişimcisine ulaşabilirsiniz.Üye olduktan sonra Farmasi’nin bir çok kampanyasından faydalanabilecek, ürünleri çok daha uygun fiyata alabileceksiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.