Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Üst Sponsor Değiştirme İşlemi Nasıl Yapılır?

Farmasi Üst Sponsor Değiştirme İşlemi Nasıl Yapılır?

Farmasi üyesi olduğunuzda mutlaka bir üst sponsora bağlanırsınız. Üst sponsorsuz bir üyelik kesinlikle yoktur. Eğer resmi web sitesinden üye olmuşsanız üst sponsorunuz geçici olarak ROOT olarak görünür. Hesabınıza Farmasi tarafından en kısa zamanda rastgele bir üst sponsor atanır ve sistemde ismi görünür.

Eğer bir tanıdığınız yada ulaştığınız bir kişi tarafından üye olmuşsanız, o kişinin ekibine katılmış olursunuz.

Üst Sponsor Değişir Mi?

Üst sponsorunuzu kayıt olduktan sonra ilk 6 saat içerisinde değişebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için; sisteme giriş yaptıktan sonra menüden “Kişisel Bilgilerim” bölümüne giriş yapmanız ve aşağıda bulunan “Sponsor Kodunuz” alanındaki sponsor numarasını, geçmek istediğiniz sponsor numarası ile değiştirip “Kaydet” tuşuna basmanız gerekmektedir.

Sponsor Kodunuz kısmı tıklanmıyor ve değişmiyor ise artık başka sponsora geçiş yapamazsınız.

Bu aşamadan sonra sponsorunuzu değiştirmek için tek yolunuz hesabınızın askıya düşmesidir. Yeni kayıt olmuş ve hiç sipariş vermeyen bir üye 2 ay sonra askıya düşer. Kayıt olup sipariş veren bir üye, sipariş verdiği tarihten itibaren 6 ay hiç sipariş vermediği takdirde hesabı askıya alınır.

Askıya düşen bir üye eklediği tüm üyelerini kaybeder. Üyeleri bir üst sponsoruna bağlanır. İstediği üst sponsorun kendisini askıdan almasını sağlayarak istediği kişinin alt üyesi olarak Farmasi’ye devam edebilir. Ayrıca askıdan alınan kişi yeni üye gibi sayılır ve tüm yeni üye kampanyalarından da faydalanabilir.

Bunların dışında sponsor değişikliği yasaktır. Mesela; kendi hesabı hâlâ aktifken birinci ve ikinci derece bir akrabasının bilgileri ile istediği danışmana kayıt olan olan bir kişi kuralları çiğnemiş olur. Bu kural üyelikte net bir şekilde açıklanmış ve kişi tarafından onaylamadığı takdirde üyelik işlemi gerçekleşmemektedir.

İlgili Madde: Farmasi’ye ben veya eşim daha önce kayıt olmadık veya 1. ve 2.derece kan ve sıhri hısımlarımız, farklı gruplarda kayıtlı değildir.

Eğer bu şekilde bir işlem yaptıysa, yani; hesabı hâlâ aktifken birinci veya ikinci derece akrabası ile başkasına kayıt olmuşsa, yapılan kural dışı hareketin fark edilmesi ile sonradan açtığı hesabı kendi aktif olan hesabına tüm üyeleri ile birlikte bağlanır. Girişimciden ve üst sponsorundan Farmasi tarafından savunmaları istenir. Bu savunmalar değerlendirilir ve haksız bulunması sonrasında üst sponsora gerekli cezalar verilir.

Bu işin sonunda zarar görecek kişi üst sponsor olur. Bu yüzden bu tür davranışlardan çekinmeli ve kurallara göre hareket etmelisiniz. Üst sponsorlar olarak bu şekilde üye almaya çalışmamalı, yeni girişimciler olarakta sevdiğiniz sponsora sorun çıkartmamak için böyle değişimler yapmaktan kaçınmalısınız.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.