Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Mr. Wipes Yağ ve Kir Sökücü

Mutfak belki de evin en zor temizlenen alanlarından. Özellikle fırın, ocak ve davlumbazlar temizlenmesi en zor bölümler. İşte böyle zor zamanlarınızda Mr. Wipes Yağ ve Kir Sökücü imdadınıza yetişiyor.

Tüm kirlerin korkulu rüyası

Mr. Wipes Yağ ve Kir Sökücü kurumuş yağ ve zor temizlenen kirlerin adeta bir kabusu gibi. İnatçı kirler ve kurumuş yağları içeriğindeki limon kabuğu özü ile parçalayıp yok ediyor. Böylece zorlanmadan tüm kir ve yağ kalıntıları ile baş edebiliyorsunuz.

Performansı kanıtlanmış ürün

Farmasi Mr. Wipes Yağ ve Kir Sökücü’nün tüm kir ve lekelerde üstün temizleme etkisi performans testleri ile kanıtlanmış, ürünün tüm temizlik testlerinden başarı ile çıktığı görülmüştür.

Kullanım alanları nelerdir?

Mr. Wipes Yağ ve Kir Sökücü’yü Mutfağınızda fayans ve seramik yüzeylerde, mutfak tezgahınızda, paslanmaz çelik yüzeylerde, aspiratör, ocak ve fırın temizliğinde, ızgara, fritöz, kurumuş yağ ve yemek kalıntılarını temizlemekte, yanmış ve dibi tutmuş tencerelerinizin temizliğinde zorlanmadan kullanabilirsiniz.

Evinizin her yerinde kullanabilirsiniz?

Mutfak temizliğinin yanında Mr. Wipes Yağ ve Kir Sökücü’yü halı, koltuk ve kılıflardaki lekelerin çıkarılmasında da kullanabilirsiniz. Ayrıca çıkmayan inatçı lekeler için çamaşırlarınızdaki lekelerde çok harika sonuç alabiliyorsunuz.

Kimyasal içermez

Mr. Wipes Yağ ve Kir Sökücü kimyasal içermeyen bir içeriğe sahip ve doğada kolayca çözünebilen bir ürün olarak temizlerken doğayı kirletmiyor. Hoş kokusu ile temizliğinizi tamamlıyor.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.