Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Ürün İadesi veya Ürün Değişim Nasıl Yapılır

Farmasi Ürün İadesi veya Ürün Değişim Nasıl Yapılır

Farmasi‘den ürün siparişi verirken bazı hatalar yapabiliyoruz. Mesela hatalı ürün kodu yazma veya ürün sayısını yanlış yazma gibi ufak tefek hatalar. Bunun haricinde ürün bize gelirken kargoda hasar görmüş olabilir veya akmış olabilir. Bu gibi durumlarda ürünü Farmasi Enternasyonel‘e geri yollayarak ürün değişimi veya para iadesi almak mümkündür. Bu makalemizde bu işlemin nasıl yapıldığını anlatacağız.

Öncelikle iade için kesinlikle faturanın olması gerekiyor.

Değişmesini istediğimiz ürünü faturadan buluyoruz ve o sırayı takip ederek “Ürün İade Bilgileri” bölümüne iade veya değişecek ürünün nedenini ve adetini tükenmez kalemle yazıyoruz.

Sebep kısmındaki kodlar şu şekildedir.

A – Hasarlı / Akmış

B – Yanlış Kodlama

C – Yanlış / Paketleme

D – Eksik Paketleme

Faturadaki iade sebebine bu kodlarla birlikte sıkıntınızı belirtebilirsiniz.

Burada önemli olan noktalar ve uygulamamız gereken noktalar var. Mesela yukarıdaki örnekte 5 parfümün iadesini 5 parfümün de değişimini istedik. Faturaya göre 1 parfüm alana 1 parfüm bedavaydı. Bu yüzden iade edilecek bir ürün varsa onun hediyesini de iade etmek zorundayım. Yani bana gelen 10 parfümü de iade etmem gerekiyor. Öteki parfümler değişeceği için hediyesini göndermeme gerek yoktur.

Son olarak en alttaki bölümde doldurmamız gereken yerleri dolduruyoruz ve imzalıyoruz. Daha sonra bu fatura ve iade/değişim ürünlerimizi Aras veya Yurtiçi Kargo‘ya götürüyoruz. Kargo personeline bu kargonun iade olduğunu ve Farmasi Enternasyonal Ömerli Fabrikasına iade edileceğiniz söylüyoruz. Kargoyu karşı taraf ödemeli bir şekilde ücret ödemeden gönderiyoruz. 1 hafta içinde paranız Farmasi panelinize “bakiye” adlı bölüme eklenecektir veya değişim ürününüz tekrardan size kargolanacaktır.

Farmasi ürün iadesi işlemi bu şekildedir. Eğer üye değil ve Farmasi’ye üye olmak, avantajlarından faydalanmak istiyorsanız Farmasi üyelik formunu doldurmanız yeterlidir. Hemen siz de ekibime katılın.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.