Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Askıdan Alma İşlemi – Yeniden Aktifleştirme

Farmasi Askıdan Alma İşlemi – Yeniden Aktifleştirme

Farmasi‘ye yeni kayıt olan bir danışman 60 gün süre içinde hiç sipariş girmezse hesapları silinmez, askıya düşer. Aynı şekilde eski danışmanlarda 6 ay içinde hiç sipariş girmezlerse askıya alınırlar. Bu danışmanlar tekrardan Farmasi hesabı askıya düşen bir girişimciyi tekrardan aktif etme işlemine ise girişimciyi askıdan alma işlemi diyebiliriz.

Bu yazımızda Farmasi girişimcisinin nasıl askıdan alınacağını öğreneceksiniz.

Girişimciyi askıdan almak için ilk önce sistemimize giriş yapıyoruz. Sol tarafta bulunan Askıdan Al butonuna basıyoruz ve sağda açılacak olan Askıdan Alma İşlemleri menüsünde askıdan alınacak üyenin Girişimci Kodunu veya TC Kimlik numarasını ve Şifresini yazıp Girişimci Bilgilerini getir diyoruz.

Eğer Hesabınız Askıda İse Aşağıdaki Formu Doldurup Üyeliğinizin Askıdan Alınmasını Sağlatabilirsiniz

 

Eğer şifresini hatırlamıyor ise www.farmasiint.com resmi web sitesinden Şifremi Unuttum butonunu kullanarak telefonuna şifresini gönderebilirsiniz. Eğer telefon numarası değişmiş ise 0216 430 1 999 Farmasi Müşteri Temsilcisi numarasını arayarak düzenlemeleri yapabilir ve şifreyi yeni numaraya gönderebilirsiniz.

TC no ve şifreyi girdikten sonra aşağıdaki önümüze aşağıdaki form gelecektir. Burada bir güvenlik önlemi vardır. Onay Kodunu Gönder‘e bastığımız zaman askıdan alınacak kişinin Farmasi’ye kayıtlı cep telefonuna bir şifre gidecektir. Gelen şifreyi Onay Kodu bölümüne yazın ve formdaki diğer seçenekleri ayarlayın. Girişimciyi kendinize ekleyecekseniz kendinizi, alt ekibinizden birine ekleyecekseniz ekip listenizden kişiyi seçmeniz gerekmektedir. İşlemlerinizi son bir kez daha kontrol ettikten sonra “Girişimciyi Askıdan Al” butonuna basın ve askıdan alma işleminizi bitirin.

Farmasi Askı 1

Eğer işlemlerinizde bir hata olmazsa aşağıdaki gibi; “İşlem başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Girişimci askıdan alınmıştır. Sisteme giriş yapabilir.” diye yeşil renkte bir uyarı çıkacaktır. Girişimci bu uyarıdan sonra hesabını hemen kullanmaya başlayabilir. Giriş şifresi ilk girdiği şifredir. Onay kodu olarak gelen şifre sadece askıdan alma işlemini onaylamak için, tek kullanımlık gönderilen bir şifredir.

Askı 3

Farmasi askıdan alma işlemi bu şekildedir. Eğer Farmasi hesabınız askıya ise veya yeni üyelik işlemi yaptırmak istiyorsanız bana Farmasi üyelik formundan ulaşabilirsiniz. Askıdan alınan üye yeni üye gibi tüm kampanyalardan faydalanabilmektedir. Yeni üyeden hiçbir farkı yoktur. Fakat bir girişimci askıya düştüğü zaman tüm alt üyelerini kaybeder. Üye ekleyen biriyseniz üyelerinizi kaybetmemek için 6 ayda bir sipariş vermeyi unutmayın.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.