Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Yeni Üye Ekleme İşlemi Nasıl Yapılır

Farmasi Yeni Üye Ekleme İşlemi Nasıl Yapılır

Farmasi yeni üye ekleme işlemini Farmasi girişimcisi olduktan hemen sonra yapmaya başlayabilirsiniz. Yeni üye ekleme işlemi için iki yöntem vardır. Birincisi siteme giriş yaparak kendi paneliniz içinden üye yapmak. İkincisi ise sponsor link göndererek üye yapmak.

Bunların farkı ise ilk yöntemde kişinin bütün bilgilerini siz alırsınız ve eklersiniz. İkinci yöntemde internetten elektronik posta, sosyal medya ve bunun gibi araçlarla size özel hazırlanmış linki yollayarak kişilerin kendi kayıt işlemini yapmasını sağlarsınız.

Birinci Teknik – Panelden Danışman Ekleme

Sisteme giriş yaptıktan sonra sol tarafta açılan menüden Yeni Üye Kayıt butonuna basıyoruz.

Butona bastıktan sonra önümüze yukarıdaki görsel çıkacaktır. Buradaki alanı doldurduktan sonra en altta bulunan Kaydet butonuna basıyoruz ve yeni kayıt işlemini tamamlıyoruz.

Yeni Üye Ekleme İşlemi Önemli Notlar

  • Sponsor Seçiniz yazan yerde kendi isminizi seçmelisiniz. Eğer alt üyenize üye kayıt yapacaksanız onların isimlerini de seçebilirsiniz.
  • E-Posta adresi  şart değildir ama eğer e-postası varsa mutlaka ekleyin. İleride şifre hatırlatma gibi işlemleri alt üyeniz e-posta hesabından yapacaktır. Müşteri hizmetlerini aramadan şifresini mail adresine alabilir.
  • Adres siparişlerin gönderilmesi gereken adres girerseniz ilk siparişte yeni adres eklemeye çalışarak zaman kaybetmezsiniz. Posta kodunu bilmiyorsanız 00000 ekleyebilirsiniz. Bazen posta kodu olmayan adresler sisteme eklenmiyor. Mutlaka posta kodu yerini doldurunuz.
  • Telefon bölümünü tekrar kontrol etmekte fayda vardır. Hatalı olduğu zaman düzeltmesini sadece müşteri hizmetleri yapmaktadır. Şifrenin hemen ulaşması için hatasız eklemeniz çok önemlidir.

İkinci Teknik – Sponsor Linkle Danışman Ekleme

Panelimizde bulunan “Kişisel Bilgilierm” menüsünün en altında bulunan Sponsor linkteki bize özel olan linki kopyalıyoruz.

Bu linki yolladığımız kişi kayıt olduğu zaman direk sizin (link sahibinin) bir alt üyesi olarak eklenir.

Farmasi yeni üye ekleme işlemi bu şekildedir. Eğer hiç üye olmamışsanız veya hesabınız askıya alınmış ve yeniden hesabınızı aktif etmek istiyorsanız bana Farmasi üyelik formundan ulaşabilirsiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.