Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Üyelik İşlemi – Sende Ekibime Katıl

Farmasi Üyelik İşlemi – Sende Ekibime Katıl

Farmasi‘ye üye olmak için öncelikle Farmasi üyelik formunu doldurmanız gerekmektedir. Formu doldurduktan sonra cep telefonunuza giriş bilgileriniz SMS olarak gelecektir. Gelen bilgilerinizle Farmasi resmi web sitesinden hesabınıza giriş yapabilir, sipariş verebilir ve yeni üyeler ekleyebilirsiniz. Üye olduktan sonra ürün alma, satış yapma, ekip kurma veya kota doldurma gibi hiçbir zorunluluğunuz yoktur.

İki şekilde üyelik mevcuttur. Birincisi bilgi alarak üye olmak, ikincisi ise doğrudan Farmasi kayıt formunu doldurarak üye olmak. Bilgi alarak üye olmak için aşağıdaki ve yandaki formdan bize ulaşabilir ve kayıt işleminizi tamamlamak için üyelik formunuzu alabilirsiniz.

Farmasi üyelik formunu doldurarak üye olmak isterseniz https://www.farmasiint.com/girisimci-ol bu linke tıklayabilirsiniz. Sponsor bölümünü boş bırakırsanız Farmasi size rastgele bir üst sponsor atayacaktır. Herhangi bir sorun veya destek durumunda size üst sponsorunuz yardımcı olacaktır. Bu yüzden doğru üst sponsor seçimi size her zaman avantaj sağlayacaktır.

Farmasi Ürün Siparişi Verme

Sadece Başlangıç Seti Alma

Farmasi İle Kazanç Sağlamak

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.