Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Kariyer İçin 3 Adım – Kişisel Alışveriş, Satış, Ekip

Farmasi Kariyer İçin 3 Adım – Kişisel Alışveriş, Satış, Ekip

Farmasi kariyer yükseltmeyle yüksek kazançlara dönüşen bir iş modelidir. Bu yazımda Farmasi ile nasıl para kazanacağını bilmeyen üyeler veya üye olmak isteyen kişileri başlangıçta bilmesi gereken önemli noktaları 3 adımda açıklayacağım. Öncelikle aşağıdaki videoma da bir göz atabilirsiniz. Detaylı bir şekilde incelemek için yazımı okumaya devam edebilirsiniz.

Farmasi’ye üye olan kişiler üç amaç için üye olmaktadırBirincisi; Farmasi ürünlerini kullanan ve ürünleri uygun fiyata almak için üye olan kişi, ikincisi; Farmasi ürünlerini satarak kazanç sağlamak için üye olan kişi ve üçüncüsü ekip kurarak yüksek kazanç sağlamak amacıyla üye olan kişidir.

Bu adımlar birbirleri ile bağlantılıdır. Mesela ikinci adımı, yani ürün satışı yapabilmeniz için öncelikle Farmasi ürünlerini kullanmanız ve bilmeniz gerekmektedir. Birinci adımı atlayarak ikinci adıma geçmeniz iyi bir satış danışmanı olmanızı zorlaştıracaktır. Aynı şekilde bir ve ikinci adımı atlayıp direk ekip kurmak isteyen kişiler de ekip kurmakta ve onları yönlendirmekte zorluk çekecektir. Hatta yeni üyeler ekledikleri zaman bilgisizlikleri yüzünden geç ilerleyecek ve hatta üyelerini kaybetmeye başlayacaktır. O yüzden Farmasi’de para kazanmak için aşağıdaki üç adımı sırasıyla yapmanız motivasyon ve başarınızı doğru oranda artıracaktır.

Birinci Adım – Evinin İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Alışveriş Yapmak Ve Kazanç Sağlamak

Farmasi, ürün yelpazesi çok geniş bir firmadır. Bu yüzden marketten alacağınız bir çok ürünü Farmasi’den alabilirsiniz. Bu Farmasi kariyer için önemli bir adımdır. Mesela evinizin en temel ihtiyaçlarını ve bu ürünlerden hangilerini Farmasi’den temin edebileceğimizi listeleyelim. Deterjanlar, temizlik ürünleri, diş macunu, rollon, sabun, şampuan ve duş jelleri. Bu ürünler, aylık düzenli olarak almak zorunda olduğumuz tüketilebilir ürünlerdir. Bu giderlerimizin bize maddi yükü aylık ortalama 200 TL ve üzerine denk gelmektedir.

Markette 200 TL‘ye yaptığınız bir alışveriş ,Farmasi üyeliği ile size 150 TL‘ye gelecek ve ortalama her ay 50 TL kazanç sağlamış olacaksınız. Aynı zamanda markette aldığınız ürünlerden çok daha kaliteli ve sağlıklı ürünler kullanmış olacaksınız. Farmasi ürünleri doğaya ve insana zararı olmayan, yüksek kaliteli ürünlerdir.

Farmasi ürünlerinin kalitesi yüksek ama fiyatının düşük olma sebebi de doğrudan satış iş modeli ile ürünlerini pazarlamasıdır. Eğer Farmasi doğrudan satış yoluyla satış yapmayıp, marketlere ürün gönderseydi, üye iken 12 TL ye alınan bir Farmasi ürünü markette 34 TL‘ye satılacaktı.

İkinci Adım – Satış Yaparak Para Kazanmak

Farmasi her ay yeni katalog çıkartmakta ve her kataloğa özel indirimler bulunmaktadır. Farmasi üyeleri de bu kataloğa göre ürün satışı yaparak para kazanmaktadır. Ne kadar çok ürün hakkında bilginiz varsa satışınız o kadar yüksek olur ve Farmasi kariyer basamaklarınızı hızla tırmanmaya başlarsınız. Ürünler hakkında bilgili olursanız, müşterilerinize katalog içerisinden ürünler sunabilir, bir ürün satacağınıza bir sepet dolusu ürün satabilirsiniz. İyi bir satıcı olmak istiyorsanız ilk müşteriniz kendiniz olmalısınız. İşte bu yüzden birinci adımı uygulayan kişiler satış kısmında etkili başlangıçlar yapıyorlar. Çünkü; ürün satışı yaparken satıcının kendi tecrübelerini anlatması, karşı tarafa daha samimi ve güvenilir gelmektedir. Böylelikle müşteri ürünü alsam mı acaba diye düşünmez, hemen satın alır.

 

Üçüncü Adım – Ekip Kurarak Farmasi Kariyer Yükseltmek

Ekip kurmak ve yönetmek ilk iki adımın çok daha üstünde, çok daha emek isteyen bir iştir. Eklediğiniz her üyeye ne kadar iyi işi öğretirseniz o kadar çok lider çıkartırsınız ve her lider sizi bir adım yukarıya taşır. Bu adımda para kazanmanın bir sınırı yoktur. Aylık 300 Bin TL kazanmak rüya değildir. Ama bu aşamaya gelmek için ürünler ve sistemi çok iyi bilmelisiniz. Aynı zamanda insanlarla iletişiminiz çok iyi olmalıdır. Sabırlı, anlayışlı, mücadeleci ve her zaman kendini geliştirebilen bir karakter sağlamalısınız.

Alt üyelerine bilgi desteği sağlayamayan bir lider, seviyesini fazla yükseltemez, yükseltse de fazla sürmeden düşüşe geçmeye başlar. Bu yüzden ilk iki adımı atlayıp ekip kurmak için üye ekleyen arkadaşlar başlangıçta çok zorluk çeker. Alt üyelerinin sorularına yardımcı olamaz ve motivasyonu düşer. İşle ilgisi kesilir ve işten uzaklaşır.

Ekip kurmak ve yükselmek gibi bir niyetiniz varsa öncelikle kendinizi çok geliştirmeli ve Farmasi ile ilgili her bilgiyi öğrenmelisiniz. Bu işin bir üniversitesi yok. Herkes aynı şartlarda işe başlar ama kim kendini geliştirse o başarılı olur. Farmasi ile ilgili önemli yazılarımı ve önerilerimi aşağıdaki iki bağlantıdan bulabilir ve okuyabilirsiniz.

İlk hedefiniz öncelikle para kazanmak olmasın. İlk hedefiniz işi öğrenmek olsun. İşi öğrendiğinizde para kazanmaya başlarsınız. İyi bir çalışma ve iyi bir planla yüksek kazançlar elde etmek çok zor olmayacaktır. Lider olun ve lider yetiştirin. Başarının sırrı budur.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.