Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Lokomatif Ürün Nedir? Ürün Satışı Yapmaya Nasıl Başlanmalı

Lokomatif Ürün Nedir? Ürün Satışı Yapmaya Nasıl Başlanmalı

Herkese merhaba arkadaşlar. Bu yazımızı Farmasi Rehberi ekibi olarak yeni kayıt olmuş ve ürün satışı yapmak isteyen arkadaşlar için hazırladık. Farmasi‘ye yeni üye olmuş ve hiçbir şey bilmeyen bir girişimcinin satış kısmında daha verimli çalışabilmesi için edindiğimiz tecrübelerimizi bu yazıda tüm girişimcilerle paylaşıyoruz.

Lokomatif Ürün?

Lokomatif ürün; bir şirketin en çok ve en hızlı satılan ürünlerine denir. Hızlı ve çok satılmasının bir sebebi de hızlı tüketilebilir olmasıdır. Bu ürünler beğenildiği gibi diğer ürünlerinde satışlarının yükselmesine yardımcı olur.

Bu yüzden Farmasi’ye yeni başlayan ve satış yapmak isteyen bir girişimcinin satması gereken ilk ürünler Farmasi’nin lokomatif ürünleri olmalıdır.

Farmasi’nin Lokomatif Ürünleri?

Farmasi’nin en çok ve en hızlı satılan ürünlerini aşağıda listeliyoruz.

  1. Deo Roll-on
  2. Zen Maskara
  3. Eurofresh Whiting Diş Macunu (Aloevera ve Misvaklı)
  4. Shooter’s Man Erkek Parfümü
  5. Sensational Kadın Parfümü
  6. Farmasi BB Krem
  7. Farmasi BB Ruj
  8. Botanic Şampuanlar (Isırgan Özlü – Adaçayı Özlü)
  9. Botanic Duş Jelleri (Lavanta – Mine Çiçeği)
  10. Çay Ağacı Sabunu (Sıvı-Katı)
  11. Vitalizg Şampuan (Sarımsak & Capixyl)
  12. At Kestanesi Masaj Jelleri
  13. Nutriplus Kahve (Hindiba – Tahıllı 16 lık paket)
  14. Omega-3 Balık Yağı
  15. Easy Clean Temizleme Mendilleri
  16. Mr. Wipes Çok Amaçlı Deterjan (Saf Sabun Kokusu – Beyaz Çiçek Kokusu )
  17. Mr. Wipes Elde Yıkama Bulaşık Sıvısı
  18. Mr. Wipes Konsantre Renkliler İçin Deterjan

Bu listedeki ürünler Türkiye genelinde en çok ve en hızlı satılan Farmasi ürünleridir. Bölgelere veya gündeme göre yeni ürünler listeye eklenebilir. Mesela Covid-19 un etkisiyle başta sabun olmak üzere bir çok temizlik ürününün satışı hızla artmış durumdadır.

Ayrıca çok sattığınız bir ürünü çok indirimli bir ayında stok yaparak sonraki aylarda satış kârınızı artırabilirsiniz. Listedeki ürünler kesinlikle elinizde kalmayacak ürünlerdir. Bu yüzden bu ürünlere gönül rahatlığı ile sermaye ayırabilir ve satış yapabilirsiniz.

Farmasi’ye üye olmak ve Farmasi’den kazanç sağlamak için Farmasi üyelik formunu doldurabilir, alt üyem olarak sende Farmasi’ye başlayabilirsiniz. Formu doldurduktan sonra hemen ürün satışı yapabilecek ve yeni üyeler ekleyebileceksiniz. Bunun için sadece 18 yaşından büyük olmanız ve kendi adınızla sisteme kayıt olmanız yeterlidir. Üyelik için Farmasi üyelik formu veya instagram adresimde biyografi bölümünden bulunan üyelik formunu doldurmanız yeterlidir.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.