Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Adım Adım Farmasi’ye Başlangıç – Dikkat Edilmesi Gerekenler

Adım Adım Farmasi’ye Başlangıç – Dikkat Edilmesi Gerekenler

Farmasi Rehberi ailesi olarak ekibimizde olsun veya olmasın Farmasi’ye üye olmuş tüm girişimcilerin faydalanabilmesi için sizlere bu yazıyı hazırladık. Çünkü; bilgi paylaştıkça büyüyen bir hazinedir. Bu iş asla bir rekabet işi olmadığı gibi zaman kavramı da olmayan bir iştir. Yani ben geç kaldım gibi bir düşünce çok olumsuz ve hatalı bir düşüncedir.

Bu yazımızda Farmasi‘ye kayıt olmak isteyen veya yeni kayıt olmuş bir kişinin başlangıçta nelere dikkat etmesi gerektiğini, hangi adımları uygulayacağını ve daha sonrasında kariyeri için ne tür bir strateji geliştirmesi gerektiğini anlatacağız.

Bir işi, bilgi sahibi olmadan eksik ya da hatalı yaparız. Ayrıca bilgisiz bir işe başlamak bize vakit ve motivasyon kaybı yaşatır. Bu yüzden yeni girişimcilerin bir an önce sistemi kavraması çok önemlidir. Bunun için de öncelikle aşağıdaki Farmasi tanıtım videosunu izlemenizi ve daha sonra aşağıdaki yazıları okumanızı öneririz.

1.ADIM: KAYIT

Farmasi girişimcisi olmak için öncelikle Farmasi’ye üye olmanız gerekmektedir. Kayıt olmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir. Ekibimizdeki yetkili girişimci size ulaşacak ve kayıt işleminizi tamamlayacaktır. Eğer Farmasi yapan bir tanıdığınız varsa ve onun ekibine katılmak istiyorsanız o kişiyle iletişime geçmeniz gerekir. Bu formdan Farmasi Rehberi ekibine ulaşmış olursunuz ve üyelikten sonra bizim ekibimize katılmış olursunuz.

 

2.ADIM: KAYIT SONRASI YAPILACAKLAR

Farmasi Kataloğu ve Şans Broşürü (Girişimciye Özel Fırsatlar) aylık olarak düzenlenmektedir. O yüzden yeni girişimciler ilk başta bu iki kataloğu incelemelidirler. Böylelikle fırsatları kaçırmayacak ve kazançlarını artıracaklardır.

Famasi Katalog

Yeni üyelere özel iki kampanya mevcuttur. Birincisi Başlangıç Paketleri, ikincisi ise Hoş Geldin Kampanyasıdır.

Başlangıç Paketleri

Şuan 4 Başlangıç Paketi Mevcuttur.

Farmasi Başlangıç Seti

Bu paketler sadece yeni üyelerin ilk siparişine özeldir. Eğer ilk siparişinizde bu paketlerden birini almazsanız bir daha alamazsınız. Bu paketlerden birini eklemek için öncelikle sepetinize bir ürün eklemeniz gerekmektedir. Sepetinizi oluşturup satın al dediğinizde sistem sizi kampanyaların olduğu sayfaya yönlendirecektir. Başlangıç paketleri o sayfada görünecektir. İstediğiniz paketin sağındaki sıfır rakamını 1 yaparak devam ettiğinizde set sepetinize eklenecektir. Ödeme sayfasında ürünlerinizin de listelendiği faturanız görünür. Oradan eksik ürün olup olmadığını tekrar kontrol edebilirsiniz.

Eğer sadece bu paketi satın almak istiyorsanız kampanyalar sayfasında paketi ekledikten sonra devam diyin ve sonra tekrar menüde sepetinize tıklayın. Daha sonra ilk eklediğiniz ürünleri çıkartın ve bu paket kaldıktan sonra tekrar satın alma işlemine devam ederek ödemenizi yapın.

Hoş Geldin Kampanyası

farmasi-hos-geldin-kampanyasi-yeni

Hoş Geldin Kampanyası görselde de gördüğünüz gibi üç aylık bir kampanyadır. Stok durumuna göre ürünler değişim gösterebilmektedir. Bu kampanyanın tamamından faydalanmak için sipariş vermeye başladığınız aydan itibaren kişisel 3 ay boyunca aylık minimum 200 TL puan yapmalısınız.

Yani; bulunduğunuz ay içerisinde 200 TL Puan siparişe ulaştığınızda birinci ay hediyesi sepetinize otomatik olarak eklenecektir. Bu kampanyalar bölümünde ve faturanızda görünecektir. Kontrolünü yaparak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Aynı şekilde ikinci ve üçüncü aylarda da 200 TL puanı geçtiğinizde o ayın hediyesi otomatik olarak faturanıza ücretsiz bir şekilde eklenir. Eğer 200 TL puan yapamazsanız bu hediyeleri alamazsınız. İlk ay alıp ikinci ay 200 TL puanı geçemeyen bir kişi, üçüncü ayda 200 TL puanı geçse bile üçüncü ay hediyesi sepetine eklenmez. Kampanya şartı yerine gelmediği için geri kalan tüm kampanya yanar.

3.ADIM: BİLGİ

Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi bilgisiz bu işte zaman ve motivasyon kaybı yaşayabiliriz. Farmasi girişimcisi olarak kariyer hedeflerimiz varsa bilmemiz gereken bazı konular var. Bu konulara ne kadar hakim olursanız işinizi o kadar hızlı ve doğru bir şekilde büyütürsünüz.

4. ADIM: Geliştirme

İlerleyen zamanlarda üye bulma ile ilgili sıkıntılar yaşarsanız alternatif üye bulma yöntemleri deneyebilirsiniz. İnternetten üye bulabilmek için en iyi araç sosyal medya (Instagram > Facebook > Twitter) ve kişisel web siteleri ile olmaktadır. Sosyal medya hesapları ücret gerektirmediği için ilk kapınız olmalıdır.

Bunların dışında tavsiyelerimiz:

  1. Mümkünse kullanabileceğiniz tüm Farmasi ürünlerini kullanın ve kullandığınız ürünleri tavsiye edin. Kendi denediğiniz ürünü satma şansınız çok daha yüksektir.
  2. İşle ilgili detayları öğrenmeden arkadaşlarınıza anlatmayın. Hatalı bir şey aktardığınızda arkadaşlarınız sizi suçlayabilir.
  3. Yeni üye yapmaya en yakınlarınızdan başlayabilirsiniz. Başlangıçta acemilik olacağı için tanıdıklar size daha kolay tecrübe sağlayacaktır. İşi öğrenmeye başladıktan sonra yada kendinizi hazır hissettikten sonra yabancılarla konuşmaya başlayabilirsiniz. Cevabını veremeyeceğiniz bir soru sizi bilgisiz gibi gösterebilir ve motivasyonunuzu düşürebilir.
  4. Bilmediğiniz veya anlamadığınız konularda üst sponsorunuza veya onun üstlerine ulaşıp bilgi alabilirsiniz.
  5. Mümkün oldukça Farmasi Girişimci Toplantılarına katılmaya çalışın. Farmasi Facebook Resmi sayfasında toplantı tarihleri yayınlanmaktadır.
  6. Tanıtım yapmak için yanınızda her zaman tester ve katalog bulunsun.
  7. Yeni üyelerinizin ilk siparişlerine yardımcı olmanız onun kalıcılığı artıracak ve yükselmesini hızlandıracaktır. Kampanyalardan faydalanan her üye Farmasi’den asla çıkmamaktadır.
  8. Öğrendiğiniz bilgileri üyelerinize de hızlı bir şekilde öğretirseniz daha az sorumlulukla daha yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.
  9. Bu yazıyı yeni üyelerinize yollayarak tek sayfa üzerinden bilgilenmesini sağlayabilirsiniz.

Bu yazımızın daha yararlı olacağını düşündüğünüz ve ekletmek istediğiniz konular varsa aşağıdaki yorum kısmından belirtebilirsiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.