Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Evde İş İmkanı – Evde Para Kazanma Yöntemleri

Evde İş İmkanı – Evde Para Kazanma Yöntemleri

Corona (Covid-19) salgınının etkisiyle evlerde mahsur kaldık. Çoğu kişi işini açamıyor veya işinden oldu. Böylesi maddi ve manevi zorlukların olduğu bir zamanda evdeki boş zamanlarımızı değerlendirmek ve ödemelerimizi yapabilmek için iş fikirleri arıyoruz. Alışverişler dibe vurdu. Ama sizlere krizinizi fırsata çevirecek bir iş modeli ve yerli bir firma sunuyoruz!

FARMASİ

Farmasi köklü ve yerli bir network markası. Fabrikası İstanbul Ömerli’de olup dünyanın 125 ülkesinde network marketing yapmaktadır. Network şirketleri içinde ülkemizde birinci, dünyada 33. sıradadır. Özellikle de Amerika Birleşik Devletlerinde 7 ayda hızlı yükselişinin ardından dünya gündeminde oldukça çok yer almaya başlamıştır.

Farmasi’yi ülkemizde ve dünyada bu kadar iyi yapan şey ürünlerinin kalitesi, geniş ürün yelpazesi, satış kârı ve kazançlı prim tablosudur.

Farmasi’yi daha iyi bir şekilde tanımak için öncelikle aşağıdaki videoyu izlemenizi öneririz.

Peki Nasıl Para Kazanacağız?

Farmasi ürünlerinin marketlerde veya kozmetik dükkanlarında bulunan ürünlerden farkı kalitesi, insan sağlığına verdiği önem ve uygun fiyat garantisidir. İçerisinde insan sağlığına tehdit olan hiçbir kimyasal madde barındırmaz. Bu yüzden farkındalığı artan insanlar dünya genelinde Farmasi ürünleri hızla tüketilmeye başlamıştır. Buradan çıkaracağımız ilk sonuç Farmasi ürünlerini kullanarak hem aylık masraflarımızı düşüreceğimiz ve sağlığımızı riske atmayacağımızdır. Mesela kişisel ortalama 200 TL’lik alışverişimizden 50 TL kazanç sağlamaktayız. Bunu çeşitli kampanyalardan faydalanarak artırabilmekteyiz.

Farmasi’nin ürünlerini ve fiyatlarını görebileceğiniz güncel kataloğu aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Farmasi Kataloğu

Bu katalogdaki fiyatlar müşterilere satış fiyatlarıdır. Üye olduktan sonra alışveriş yaparken size ürünler katalog fiyatından daha uygun bir şekilde gelecek ve %30 – %40 kârla satış yapabileceksiniz.

Fakat ülkemizi ve dünyayı saran Corona (Covid-19) virüsü yüzünden gezmek ve satış yapmak mümkün olmuyor. Bu yüzden başlığımızdaki gibi evde iş imkanı sağlayacak olan ikinci planı devreye sokuyoruz.

Ekip kurma ve prim kazancı sağlama

Burada yapmamız gereken tek şey arkadaşlarımıza, akrabalarımıza ve tüm sevdiklerimize ulaşmak ve aşağıdaki işleyişi anlatmak olacaktır. Hatta direk bu yazıyı da gönderebilirsiniz. Sistem çok basittir. Her üye Farmasi’nin müşterisi olmalı ve Farmasi ürünlerini kullanmalı. Böylelikle sizin ve ekleyeceğiniz üyelerin aylık yaptığı alışverişe göre prim sisteminde bir seviye alırsınız ve seviyenize göre prim almaya hak kazanırsınız.

Prim kazancı aylık olarak hesaplanır. Mesela bu ay içerisinde siz ve tüm üyeleriniz toplamda 2000 TL Puanlık ciro yaptıysanız %7 seviyesine gelirsiniz ve o ay 90 TL prim kazanırsınız.

Seviye Listesi

  • 500 TL Puan %3
  • 1500 TL Puan %7
  • 4000 TL Puan %11
  • 8000 TL Puan %15
  • 12000 TL Puan %18
  • 18000 TL Puan %21

Bu iş kişiden kişiye aktarıldığı için başlangıçta yavaş ama sonradan hızla büyüyen bir iş modelidir. Bu yüzden yüksek cirolar sizleri korkutmasın. Ay sonunda 18 Bin TL olur mu acaba diye merak edeceğiniz günlerden iki günde o ciroya ulaşacağınız günler gelecektir. Bunu sıfırdan başlayan bir girişimci olarak size bir örnekle açıklayalım:

Kayıt oldunuz ve 5 üye eklediniz. Üyelerinizin de 5 yeni üye eklediğini varsayalım. Toplamda sizle birlikte 1+5+25= 31 girişimci eder. Her üye ortalama 200 TL puanlık alışverişe Grup TL puanınızı, yani o ay toplam cironuzu 6200 TL puana çıkartır. Buna göre siz %11 seviyesine gelirsiniz ve sadece prim olarak 320 TL kazanırsınız. Bu kazanç belirlediğiniz banka hesabınıza ayın 20’sinde gönderilmektedir.

Bir sonraki ay 25 alt üyeniz 5’er üye eklediğinde toplam alt üye sayınız 156 olur. Yüne ortalama 200 TL puanlık alışverişlerle toplam cironuz 31.200 TL olur. Böylelikle %21 Müdür seviyesine gelirsiniz ve 2400 TL Prim kazanırsınız. Ekibinizin yükselişine bağlı olarak seviyeniz ve kazancınız her ay artmaya devam edecektir. Müdürlük üstünde altın müdür, platin müdür, zümrüt müdür, elmas müdür, as başkan, başkan ve sultan ünvanları vardır. Şuan Türkiye birincisinin ortalama aylık prim kazancı 300 Bin TL’dir. Bu seviyelere de yükselmek için bir alt üyenizin müdür olması gerekmektedir.

İleri Seviyeler

  • 2 Alt Müdür – Altın Müdür
  • 4 Alt Müdür – Platin Müdür
  • 8 Alt Müdür – Zümrüt Müdür
  • 12 Alt Müdür – Elmas Müdür
  • 16 Alt Müdür – As Başkan Müdür
  • 20 Alt Müdür – Başkan Müdür
  • 30 Alt Müdür – Sultan

Geç kaldım diye üzülmenize hiç gerek yok. Sonradan üye olsanız bile üst sponsorunuzun seviyesini geçebilirsiniz. Yani Farmasi sisteminde alt taraf çalışıyor üst taraf kazanıyor gibi bir işleyiş söz konusu değildir. Kim ne kadar çalışırsa o kadar kazanç elde eder. Bunu da güncellenen ilk 10 listesinde açıkça görebilirsiniz. 1-2 ayda Altın Müdür, Platin Müdür ve hatta As Başkan olan kişiler mevcuttur. Önemli olan iyi bir çalışma planı oluşturmak ve uygulamak gerekir. Bunun için kişisel blogumda yazdığım Farmasi’de 1 Ayda Müdür Olma makalemi okumanızı öneririm.

Farmasi ile evde ek iş imkanı fırsatından kazanç sağlamak istiyorsanız en önemli nokta ürün kullanımıdır. Ürünleri kullandığınızda hem memnun kalacaksınız hem de arkadaşlarınıza ürün tavsiyelerini en doğru şekilde vereceksiniz. Eğer bu işe sadece para kazancı olarak bakarsanız işinizi büyütemez, belli bir seviyede kalırsınız. O yüzden ürün kullanımı bu işin en önemli eylemidir. Zaten ürünleri kullanmaya başladıktan sonra başka marka ürün almak istemeyeceğinizin garantisini verebilirim. Bin üzeri üyem ve 4 senelik tecrübem bana bunu ispatlamıştır.

Bu işi eğlenceli hale getirmek için kendinize hedefler belirleyebilirsiniz. Mesela benim kendime ve üyelerime hazırladığım bir listem var. Dilerseniz bu listeyi kullanabilir veya geliştirebilirsiniz. Böylelikle işi eğlenceye çevirip daha hızlı büyütebilirsiniz.

  • 5 yeni üye ekle
  • Üyelerinin ilk siparişlerine yardım et
  • Hoşgeldin kampanyalarından faydalanmasını sağla
  • 5 kişiye ürün satışı yap
  • Kişisel en az 200 TL puan yap
  • En az 1 gıda takviyesi kullan
  • Alt üyelerine bir ürün tavsiye et

Sizde Farmasi evde iş imkanı fırsatından faydalanmak istiyorsanız Farmasi üyelik formundan bana ulaşabilirsiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.