Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Katalog Ve Farmasi Şans Broşürü

Farmasi Katalog Ve Farmasi Şans Broşürü

Farmasi katalog ve Farmasi şans broşürü aylık güncel ürün satış fiyatlarını ve kampanyaları inceleyebileceğiniz, müşterilerinize satış yaparken ürünleri ve fiyatları gösterebileceğiniz bir araçtır. İndirimler, kampanyalar ve fiyatlar her ay güncellenmektedir. Her ayın birinden son gününe kadar, bulunduğumuz ayın kataloğu geçerli olup ve önceki ayın katalogları iptal edilir. Farmasi üyeleri ürün alışverişini bulundukları ayın kataloğuna göre yaparlar. Farmasi şans broşürü ise sadece Farmasi üyelerine özel kampanyaların yer aldığı bir broşürdür. Bu broşürde üyeler o aya özel ek kampanyaları inceleyebilir ve o kampanyalardan faydalanabilirler. İnteraktif farmasi kataloğunu incelemek için bu linke tıklayabilirsiniz: https://www.zerrinyildirim.com/farmasi-katalogu

Farmasi Katalog kendi içinde iki bölümden oluşmaktadır. Birinci bölüm Farmasi bölümü, ikinci bölüm ise Dr. C. Tuna bölümdür. Bu iki bölümde Farmasi’nin markalarıdır. Cevdet Tuna bölümü Farmasi bölümüne göre yüzde 10 daha fazla satış kazancı sağlamaktadır. Farmasi bölümü Farmasi üyelerine satıştan yüzde 30 kâr sağlarken, Dr. C. Tuna bölümü yüzde 40 kâr sağlamaktadır.

Aynı zamanda üye olup sisteme giriş yaptığınızda, Farmasi katalog linkine tıklayarak ürünleri sepetinize katalogdan doğru ekleyebilirsiniz. Böylelikle kod yazmadan ve kampanyaları da görerek hızlı ve hatasız bir şekilde alışveriş sepetinizi oluşturabilirsiniz. Güncel katalog ve şans broşürlerini aşağıdaki bağlantılardan ziyaret edebilir ve inceleyebilirsiniz.

Farmasi Katalog Ürün Geliş Fiyatı Hesaplama İşlemi

Farmasi katalog bölümündeki bir ürünü 1,3’e, Dr. C. Tuna bölümündeki bir ürünü ise 1,4 e bölebilirsiniz.

Mesela Farmasi bölümünde geliş fiyatı 100 TL olan bir ürün 100/1,3= 76,92 TL, Dr. C. Tuna bölümünde geliş fiyatı 100 TL olan bir ürün 100/1,4= 71,42 TL olarak hesaplanır.

Farmasi katalog ürünlerini yukarıdaki örnekteki gibi indirimli almak için Farmasi’ye üye olmanız gerekmektedir. Farmasi’de üyelik ücreti veya herhangi bir zorunluluk yoktur. İki şekilde üyelik mevcuttur. Birincisi müşteri üyeliği, ikincisi ise girişimci üyeliğidir. Müşteri üyeliğinde ürünler katalog fiyatından satın alınırken, girişimci üyeliğinde ürünler indirimli fiyattan alınır ve tüm girişimci fırsatlarından fayda sağlanabilir. Siz de Farmasi katalog ürünlerini indirimli bir şekilde almak istiyorsanız aşağıdaki formu doldurabilir ve size ulaşmamızı bekleyebilirsiniz. Yoğunluğa göre en fazla yarım saat içerisinde size geri dönüş yapılacak ve Farmasi üyelik işleminiz tamamlanacaktır.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.