Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi At Kestanesi Masaj Jeli

Aloevera diş macunu

Nedir?

Zengin içeriği ve çoklu fayda sağlayıcı yönü ile Farmasi markasının en çok tanınan ürünlerinden birisidir. Milyonlarca insanın tercihi bu ürün bacak ve ayak sağlığı konusunda tercih edilmesinin yanı sıra zengin içeriği ile tüm vücutta rahatlatıcı etkilere sahip seçkin bir Dr. C. Tuna ürünüdür.

Farmasi at kestanesi, at kestanesi özü ve diğer doğal bileşenlerden oluşan bir üründür. İşlevi, cildin yan etkilerine karşı koruma sağlamak ve ciltteki kızarıklık, şişlik ve ağrıyı hafifletmektir. Kan dolaşımını artırarak, cildin daha sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Ayrıca, ayaklardaki varislerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Kısacası, farmasi at kestanesi, cilt sağlığı için oldukça faydalı bir üründür.

İçeriğinde neler var?

İçeriğinin temel hammaddesi Atkestanesi ağacı yaprakları ve tohumları olan ürün, nane yağı, jojoba yağı, sarı kantaron, biberiye özü ve daha birçok bitki özleri ve yağları ile zenginleştirilmiştir.

Ürünün hammaddesi olan At kestanesi temel olarak Coumarin, Falvonoid ve Aescin maddelerini içinde barındırmaktadır. Aescin maddesi özellikle kılacal damarlarda çok etkili bir madde olup, kılcal damarların rahatlamasına imkan sağlayarak, Varis ve Hemeroid (Basur) gibi toplardamar rahatsızlıklarında büyük fayda sağlamaktadır.

Hangi durumlarda kullanılır?

Bel, boyun ve eklem ağrılarında kesinlikle rahatlatıcı bir etkiye sahip olan Farmasi At Kestanesi Masaj Jeli, kullanım olarak geniş bir yelpazeye sahiptir. Başağrısı, migren, sinüzit ve vücut kırgınlıklarında güvenle kullanabileceğiniz bir üründür.

Kimler kullanmalı?

Farmasi At Kestanesi masaj jeli  tüm ağır iş çalışanları ve beden işçileri, gün boyu ayakta çalışmak zorunda kalan işçiler için ideal bir rahatlatıcı jeldir. Sürekli ayakta durmaktan oluşan ayak toplardamar baskısından kaynaklanan ağrıların giderilmesinde büyük fayda sağlamaktadır.

Ağrıları azaltmanın yanında; vücudunuzu güçlendirir, nefes darlığı probleminde, öksürüğü gidermede, ateşin düşürülmesinde ve hemeroid (Basur) şikayetlerinizde ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Nasıl kullanılır?


Vücut kırgınlığının giderilmesi

Vücut kırgınlığınız olduğunda ayak tabanınıza, topuğunuza daha yoğun olacak şekilde iyice yedirerek daireler halinde masaj yapmak suretiyle At Kestanesi masaj jelinin tamamen emilmesini sağlayın. Daha iyi etki için ayağınızı sarın.

Eklem, kas ve romatizmal ağrılar için

Romatizma, kas ve eklem ağrılarınız için ağrılı bölgeye dairesel hareketler uygulayarak masaj şeklinde jelin bölgeye iyice nüfuz etmesini sağlayın ve mümkünse bir streç ile sarın. Bu işlem jelin daha iyi ve hızlı etki etmesini sağlayacaktır.

Baş ağrısı ve gripte

Baş ağrısı için ense, alın ve şakaklara masaj yaparak sürmeniz yeterli olacaktır. Grip ve soğukalgınlığında Farmasi At Kestanesi masaj jeli  kısa sürede hastalık etkilerini gidererek rahatlama sağlar. Bunun için bir miktar burun içine sürmeniz ve ayak tabanına masaj yaparak sürmeniz yeterli olacaktır.
Farmasi At Kestanesi masaj jeli etkilerini en iyi şekilde görmek için sürülen bölgeyi mümkünse kapalı ve sıcak tutmaya özen gösteriniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.